Clicky

Beweegactiviteiten

Fitness

Bij de inschrijving wordt u getest. Hierbij worden verschillende zaken in kaart gebracht zoals conditie, spierkracht, lenigheid, bloeddruk, gewicht, lengte, tailleomvang en vetpercentage. U stelt samen met de fitnessinstructrice of fysiotherapeut realistische en specifieke doelen. Er wordt besproken met u hoe deze doelen bereikt kunnen worden.

Gedurende de tijden van het onderstaande rooster is het mogelijk om te fitnessen in Langeveen en Manderveen. Gedurende deze momenten is er een fysiotherapeut aanwezig in de praktijk. Tijdens de avondopenstelling is er een fitnessinstructeur aanwezig in de oefenzaal die tevens grondoefeningen verzorgd.

Beweegactiviteit - Fitness - Nieuwmeijer Fysiotherapie
fitness rooster
Groepswandelingen - Nieuwmeijer Fysiotherapie

Groepswandelingen

Bij de groepswandelingen samen met Nieuwmeijer Fysiotherapie ligt de focus op het lekker voelen in uw lijf. Wandelen is goed voor uw lijf en hoofd, dus waarom niet gezellig met samen een leuke wandeltocht maken? We gaan op een ontspannen manier meer bewegen en lekker buiten zijn in de natuur met een kleine groep.

Medische fitness

Medische fitness is een vorm van fitness, maar dan met intensievere begeleiding van een fysio. Samen met de fysiotherapeut wordt een trainingsprogramma opgesteld, rekening houdend met uw lichamelijke beperkingen. Zo kunt u, ondanks allerlei fysieke kwaaltjes, toch gezond en verantwoord sporten.

Medische fitness - Nieuwmeijer Fysiotherapie
Ouderengym - Nieuwmeijer Fysiotherapie

Niet-zo-jong-meer gym

Bij de niet-zo-jong-meer gym kunt u op een verantwoorde en leuke manier bewegen in groepsverband. De groep is klein, dus er is voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen die dat nodig heeft. De gym is bedoeld voor ouderen die onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut willen blijven bewegen.

WPO Image
┬ę2022 nieuwmeijerfysio.nl - Alle rechten voorbehouden.