Clicky

kwaliteit

De afkorting BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Om te kunnen werken als fysiotherapeut in Nederland, is het verplicht om geregistreerd te zijn in het BIG-register. De fysio's van Nieuwmeijer Fysiotherapie zijn allen geregistreerd. Het register kan worden geraadpleegd via deze link: www.bigregister.nl.
De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Wij geven fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, dit is de start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan.
Nieuwmeijer Fysiotherapie maakt gebruik van de diensten van Qualiview om onafhankelijk onderzoek te doen naar de tevredenheid van onze patiënten over de zorgverlening. Zo krijgt u als patiënt een goed beeld van wat anderen vinden over Nieuwmeijer Fysiotherapie.
Nieuwmeijer Fysiotherapie is een erkend stageadres voor studenten fysiotherapie. De aanwezigheid van een stagiaire zal altijd in overleg met en toestemming van de patiënt gebeuren.
WPO Image
©2022 nieuwmeijerfysio.nl - Alle rechten voorbehouden.